Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Termene si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/ vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Toate comenzile efectuate prin www.roviniete.ro se supun contractului legal de distribuire de roviniete pe care Scala Assistance il detine. Efectuarea oricarui tip de comanda implica acordul implicit si explicit al utilizatorului cu termenii contractului de distributie. La cererea dumneavoastra, facturile emise se pot certifica prin semnatura electronica (conform prevederilor Legii nr. 455/2001).
Se accepta si cumparatori din alte tari si/ sau livrarea catre alte tari.
Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!

ATENTIE!
Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) - "Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice
(1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora.
(2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice.
(3) Proba incheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun in materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. "
 
Prin exceptia mentionata de art. 16 din OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, rovinietele (taxele de utilizare a infrastructurii rutiere din Romania) NU pot fi returnate si nu sunt necesare prevederile speciale privind garantia si service-ul aplicat asupra produsului/ serviciului:
" Art. 16 -   Exceptari de la dreptul de retragere - Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
.....
  c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.”

Informatiile furnizate de Utilizatori vor fi stocate de catre SCALA ASSISTANCE in format electronic si nu vor fi livrate catre nicio alta terta parte, decat celor implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice site-ului www.roviniete.ro.
Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: e-mail (office @ roviniete . ro) sau fax: 004.0264.593.707.
Limba in care se poate incheia contractul este numai limba romana.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care SCALA ASSISTANCE are calitatea de autor / proprietar / administrator.
Contractele se supun reglementarilor emise de catre C.N.A.I.R. S.A. impreuna cu modificarile ulterioare.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, solutionarea litigiului va fi considerat de competenta instantei judecatoresti.
 

Serviciul contra cost de alertare prin SMS
Serviciul contra cost de alertare prin mesaje scurte (SMS) furnizat de Scala Assistance are scopul de a avertiza in legatura cu expirarea unei roviniete achizitionate pe www.roviniete.ro, achitata prin procesatorul de plati. Serviciul se adreseaza exclusiv Utilizatorilor de retele mobile din Romania.
Informatiile furnizate prin SMS se bazeaza pe datele introduse de catre Utilizator in momentul in care a fost plasata o comanda.
In timp ce Scala Assistance asigura faptul ca informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorului, cu promptitudine si cu acuratete, Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea unui numar corect de telefon si mentinerea unui telefon mobil compatibil SMS text si retea unde Scala Assistance poate trimite mesaje text.
Utilizatorul este responsabil pentru a asigura conectarea la o retea mobila capabila sa primeasca servicii SMS. Utilizatorul intelege ca, in cazul in care telefonul este oprit, deconectat pentru orice motiv sau este in afara ariei de acoperire pentru o perioada de 24 de ore sau mai mult, furnizorul de retea de telefonie mobila al acestuia  poate sterge orice mesaje SMS care urmeaza sa fie primite.
Serviciul de alertare prin SMS poate, in orice moment, sa fie afectat negativ de probleme la reteaua de telefonie a Utilizatorului, de evenimente de forta majora sau de interferente in aria de acoperire a retelei. Scala Assistance  nu este raspunzatoare pentru niciun tip de pierderi, daune sau cheltuieli, suportate direct sau indirect, ca urmare a unor dificultati cauzate de furnizorul de telefonie mobila al Utilizatorului.
Alerta prin SMS se primeste inainte cu o zi calendaristica fata de data expirarii rovinietei. Timpul de livrare depinde de mai multi factori, cum ar fi fezabilitatea traficului pe reteaua de telefonie mobila sau daca telefonul mobil al Utilizatorului este pornit. Prin urmare, acest timp nu poate fi garantat de catre Scala Assistance. Scala Assistance nu este un operator de retea de telefonie mobila si nu garanteaza livrarea mesajelor text SMS.
Utilizatorul trebuie sa puna la dispozitie un numar de telefon mobil corect. Completarea unui numar de telefon gresit atrage dupa sine imposibilitatea Furnizorului de a livra serviciul.
Serviciul va fi disponibil din momentul emiterii rovinietei pana inainte cu o zi calendaristica de expirarea acesteia sau o alta perioada pe care Scala Assistance o poate recomanda prin intermediul site-ului www.roviniete.ro. Scala Assistance poate, la propria sa initiativa, sa suspende temporar furnizarea serviciului, in cazul in care o astfel de dispozitie ar putea afecta semnificativ calitatea oricarui serviciu furnizat. Scala Assistance isi rezerva dreptul de a retrage acest serviciu, in orice moment si fara notificare.
In cazul in care Utilizatorul nu va primi SMS pentru serviciul achitat, acesta trebuie sa informeze Furnizorul prin e-mail: office @ roviniete . ro sau telefon: (004) 0264 593 707.
Scala Assistance ia toate masurile de precautie pentru a transmite informatiile solicitate. Scala Assistance exclude, in mod expres, orice responsabilitate, inclusiv neglijenta cu privire la orice informatii de la terti sau alte materiale puse la dispozitie sau care pot fi accesate folosind servicii de text SMS. Scala Assistance nu este responsabila sau raspunzatoare pentru evenimente neprevazute sau circumstante dincolo de controlul sau.
 

Drepturi de autor
SCALA ASSISTANCE beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.
Continutul integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale, fara acceptul scris al proprietarului.
Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul Roviniete.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.), fara sa incalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail office @ roviniete . ro


Conditii de utilizare. Garantii.
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SCALA ASSISTANCE fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune, directe sau indirecte, cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SCALA ASSISTANCE nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora (incluzand, fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc.) vor fi pedepsite conform legii.
 
Pentru comenzile achitate prin card bancar, Transfer internet banking BT 24 sau Transfer internet 24 Banking BCR emiterea si livrarea rovinietelor se va face doar dupa confirmarea procesatorului de plati online in legatura cu debitarea contului bancar al clientului.
In cazul in care pentru acest tip de comenzi plata nu se finalizeaza prin procesatorul de plati, ci se face transfer bancar in contul Scala Assistance inscris pe factura proforma (RO29RNCB0106129129460001), emiterea si livrarea rovinietelor se va face in functie de programul de lucru afisat pe website - de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale si doar dupa inregistrarea sumelor de bani in conturile Scala Assistance. De asemenea, mentionam faptul ca legislatia in vigoare nu permite antedatarea rovinietelor.
Astfel, daca plata se face prin transfer bancar, in afara programului de lucru, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
1. Rovinietele pentru perioade de 30 zile, 90 zile si 12 luni, care au ca data start valabilitate o zi anterioara, se vor emite automat in prima zi lucratoare ulterioara datei start valabilitate, cu data start egala cu data emiterii.
2. Rovinietele care au ca data start ziua in curs se vor emite automat in aceeasi zi, iar valabilitatea acestora va incepe din momentul emiterii.
3. Rovinietele care au ca data start o zi ulterioara se vor emite automat conform comenzii plasate.

Magazinul online Roviniete.ro declara pe propria raspundere ca produsele comercializate nu sunt contrafacute.
Persoana desemnata in cadrul companiei noastre in vederea realizarii de conciliere interna, in cazul clientilor nemultumiti, este dl. DAN CICEU si poate fi contactat la adresa de e-mail: dan . ciceu @ roviniete . ro

Newsletter
Toate cererile formulate pe site-ul www.roviniete.ro vor include automat adresa dumneavoastra de e-mail in baza de date a newsletter-ului companiei, precum si a companiilor din grupul Scala. Pentru "Dezabonare" trebuie doar sa ne comunicati in scris acest lucru folosind adresa de e-mail: office @ roviniete . ro sau faxul companiei: 004.0264.593.707.
Nu trimitem mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Securitatea datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, informatii despre promotii etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Roviniete.ro

Politica de confidentialitate
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresele de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
 
IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL!