Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Despre Noi

SCALA ASSISTANCE a intrat pe piata de profil in anul 2007, aducand - in premiera - in Romania conceptul de vanzare online a rovinietelor, si ulterior si-a diversificat gama de servicii prin facilitarea achizitiilor pentru noi vignete, polite RCA si taxe de pod.

Compania beneficiaza de o prezenta multinationala si investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari, retail si corporate. Actualmente, compania noastra detine 301 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor si o prezenta multinationala in Romania, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova.

 

Distributia de roviniete

Activitatea de distributie de roviniete a companiei noastre este autorizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul 93/17339/27.08.2007 (actualizat).

SCALA ASSISTANCE este singura compania din Romania ce are ca principal obiect de activitate emiterea si distribuitia de roviniete pentru utilizarea retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania.

Vanzarea rovinietelor se realizeaza prin urmatoarele canale de vanzari: servicile furnizate de website-ul roviniete.ro; divizia proprie de vanzari corporate; o gama larga de parteneriate strategice.

test

Distributia de polite RCA si asigurari generale din partea NN Asigurări S.A.

Din anul 2020, Scala Assistance SRL, este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) ca asistent de brokeraj cod RAJ516693.

Distributia politelor RCA se realizeaza prin platforma roviniete.ro, in calitate de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, (obsidianbroker.ro) cod RBK-792, sediul social în București, Sos. Pipera nr.4, etaj 2, sector 1 – 0142555.

 

Cine sunt clientii roviniete.ro

Principiile de baza ale societatii sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe raspunderea prompta fata de cerintele beneficiarilor, pe asumarea  angajamentelor ferme in privinta livrarii rovinietelor si pe imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Printre clientii  nostri se numara firme de renume din domeniul transporturilor, dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, am implementat un sistem de management orientat spre imbunatatirea permanenta a performantei, respectand normele standardului ISO 9001: 2008 – limbaj comun in ceea ce priveste calitatea in peste 160 de tari si 800.000 de organizatii.

Astfel, incepand din 2012, SCALA ASSISTANCE, respectiv chiar activitatea de emitere a rovinietelor, este certificata ISO 9001: 2008, fapt ce confirma bunele practici existente in interiorul organizatiei si faciliteaza dezvoltarea durabila intr-un mediu de afaceri concurential.

Compania noastra este singura din Romania care are certificare ISO 9001: 2008 pentru activitatea de emitere a rovinietelor.

Avand la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, raspundem cu succes exigentelor ridicate ale clientilor nostri si onoram angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Politica noastra se axeaza pe concentrarea pe activitatile declarate, pe derularea acestora in spiritul imbunatatirii continue, dezvoltarea unui mod de lucru care sa duca la intampinarea cerintelor clientilor nostri.

Strategia aplicata este strategia anticipativa prin care se determina evolutiile viitoare ale pietei si se adopta decizii strategice corespunzatoare.

 

Valorile companiei noastre sunt:

 

RESPECT  - fata de angajati, clienti, furnizori, investitori;

INTEGRITATE - ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice cat mai inalte;

RESPONSABILITATE - construim relatii credibile si responsabile cu toti clientii si furnizorii nostri, astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor acestora;

EXCELENTA - urmarim in mod constant performanta si calitatea prin: educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, munca in echipa.

 

Motto-ul site-ului Roviniete.ro, “Simplifica-ti drumul!” este si motto-ul companiei noastre. Consideram ca, prin serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri si companiilor cu care colaboram, reusim in mod real sa simplificam procesele legate de achizitionarea si de managementul taxelor de drum precum si politele RCA.

 

 
Vizualizare hartă mărită

 

Lista detaliata a punctelor autorizate C.N.A.I.R. S.A. de vanzare a rovinietei: PUNCTE AUTORIZATE SCALA ASSISTANCE